4 Kasım 2011 Cuma

Özkanlar Şase

ÖZKANLAR ŞASE VE İLAVE DİNGİL HAKKINDA

Hasarlı araçların, şase orijinalliğini bozmadan, titizlikle düzeltilmesinde uzmanlaşan firmamızda, firmamız kasayı indirmeden şase kuyruk düşüklüğü, araç çap gitme sorunları, şase çarpıklıklarının düzeltilmesi,damper- kasa - alt ve üst şase eğrilikleri - kasa çap kalkmalarının düzelmesi, 150 TON basabilen ünite sistemimizle kamyonet, kamyon, tır, dorse, dorse damper şaseleri rahatlıkla kısa zamanda yapılmaktadır.

Firmamız 2008 yılında şuanki tesislerine kavuşarak halen sürdürdüğü şasi damper düzeltme, ilave dingil, otomotik kaldırma imalat ve tadilatı tamir bakımı hizmetlerini müşterilerine sunmaktadır.

İşletmemiz T.Refik Özkan tarafından 1965 yılında kurulmuştur. Kuruluşunda oto kaporta tamiratında faaliyet göstermekte iken zamanla kamyon sase damper doğrultma, ilave dingil montesi ve ilave dingil otomatik kaldırma ve bunların yedek parça satışına da başlamıştır.

müşteri memnuniyetini arttırmak için tüm çalışanlarımızın katılım ve desteği ile sistemimizde sürekli iyileştirici faaliyetleri gerçekleştirmek, çevre ve topluma karşı olan sorumluluk bilinciyle lider bir kuruluş olmak firmamızın kalite politikasıdır.

İLETİŞİM: REFİK ÖZKAN
CEP TEL  :0 532 2603880
ADRES     :TORNACILAR VE OTO TAMİRCİLER SİTESİ
TEKSAN YANI E BLOK NO:1-2 ESKİŞEHİR
TEL:0 222 2281615